1442170319_2

Нині по місту Гомель їздить наворочений Запорожець, іменований, як ЗАЗ-965. Старенький автомобіль, потрапивши в руки майстра перетворився на модний суперкар, пише o-doroge.com.

Хто не пам’ятає ЗАЗ-965, нагадаємо. Це перший в історії Запорожець, що випускається в далеких 60-х роках. Багато його можуть згадати завдяки даній йому прізвисько – «Горбатий». Виходячи з цього, можна уявити, яким раритетним авто є в наш час.

Але білорус на ім’я Віктор вирішив майстерно довести зворотне, створивши справжній суперкар з ЗАЗ-965.

Звичайно, не дуже віриться, що «малюк» з 27 кінськими силами, почав своє нове життя вже з 250 к.с. «Органи» для Запорожця, природно, пересадили з іномарок. Приміром, двигун з 1,8 л, йому був подарований «Фольксвагеном Джетта».

Крім усього іншого, автомайстер Віктор провів йому ще й «пластичну операцію», змінивши спосіб відкривання дверей, підвіску коліс, трубчастий каркас безпеки і салон зробив зручнішим.

Результат трирічної і копіткої роботи перевершив всі очікування. На даний момент вдосконалений «Горбатий» всього за якихось 5,5 секунд може розігнатися до 100 км/год.

Фото ЗАЗ-965 представлені в галереї. Білорус продемонстрував на власному прикладі, що «все нове – це добре забуте старе», яке завжди можна воскресити.

document.write(«»);