Якщо автомобіль забирають на штраф майданчик в п’ятницю, то «визволити» його можна лише в понеділок, оскільки на вихідних штрафмайданчики не працюють.

Сьогодні вранці евакуатори КП «Центр організації дорожнього руху» почали роботу по переміщенню автомобілів порушників правил дорожнього руху, пише Автотема з посиланням на Авто24.

«Акція – «вихідні без автомобіля»! не стань учасником! не порушуй!», – написано на офіційній сторінці центра організації дорожнього руху м.Києва.

«Інформуємо, що штрафмайданчики державного підприємства «Інформ-ресурси» Міністерства внутрішніх справ України у вихідні не працюють, тому автомобілі з них можна буде забрати не раніше понеділка. Рекомендуємо не втрачати час, кошти, поважати всіх учасників дорожнього руху та дотримуватися ПДР», – сказано в повідомленні.

Нагадуємо, що КП «Центр організації дорожнього руху» здійснює переміщення тимчасово затриманих транспортних засобів відповідно до положень постанови Кабінету Міністрів України від 17.12.2008р. №1102 та договору про надання транспортних послуг, укладеного з Державним підприємством «Інформ-ресурси» Міністерства внутрішніх справ України.

Перші порушники (на фото) виявлені по вулиці Антоновича, поблизу ТРЦ «Океан Плаза».