Toyota_01

На виставці «Зброя та Безпека 2015» корпорація «Богдан» представила броньовану версію легендарного позашляховика Toyota Land Cruiser 200. Дотепер цю модель в такому виконанні на українському ринку не пропонували. Бронювання виконане приховано, так що зовні на перший погляд і не відрізнити, що це не простий позашляховик.

Toyota Land Cruiser здатна витримати обстріл з автоматичної зброї калібру 5,45, збереже від осколків гранат і навіть здатний витримувати підрив на мінах невеликої потужності.

Подібні автомобілі часто використовують місії OBSE, ООН, різні спостерігачі, а також бізнесмени і політики. До початку військових дій, в Україні практикували поставку броньованих версій тільки люксових седанів: Mercedes-Benz S-Class, BMW 7-серії, позашляховиків охорони Mercedes-Benz G500. А ось Toyota Land Cruiser 200 в броньованому варіанті поширення не отримав. Хоча численні бізнес-конфлікти в агрохолдингах нерідко закінчуються стріляниною. Якраз для цих відвідин віддалених підприємств броньований Land Cruiser 200 підійде якнайкраще.

Toyota_01

Toyota_02

document.write(«»);