Компанія Opel розповіла про «найекономічнішу Astra», прем’єра якої відбудеться на автосалоні у Франкфурті.

Жодних подробиць про нову версію Opel Astraне поки немає, але відомо, що модель буде глибоко модернізованою, пише Автотема з посиланням на ТМ.

Особливе місце на стенді буде зайнято новим поколінням Corsa, яке схоже на останню генерацію Peugeot 208. Як і французька машина, новинка буде краще від попередника і вперше обзаведеться електричною силовою установкою. Електрифікована модель з’явиться у Франкфурті з електромотором, що видає 125 к.с., що працює від батареї потужністю 50 кВт/год та дозволяє автомобілю розганятися до 100 км/год за 8,1 секунди, а запас ходу складе 330 км по циклу WLTP.

Перший гібридний транспортний засіб компанії – Grandland X Hybrid4, також буде презентовано на найбільшому автомобільному салоні осені. У рух автомобіль буде приводитися 1,6-літровим бензиновим агрегатом з двома електродвигунами і літій-іонним акумулятором потужністю 13,2 кВт/год, сумарною віддачею 300 к.с., який здатний прискорюватися за 6,1 секунди до 100 км/год, а на електротязі пробіг доходить до 51 км.