Компанія Hyundai (Хюндай) тестує дрібносерійний спорткар Veloster.

Прототип хетчбека, який отримав заводський індекс RM19, побудований на базі дорожнього «Велостера» другого покоління. Очікується, що модель дійсно буде середньомоторною, пише Автотема з посиланням на Motor1.

Автовиробник тримав інформацію про виробництво автомобіля в секреті, але промислові шпигуни змогли зробити світлини новинки. На фото видно, що замість заднього скла автомобіль отримав об’ємні повітрозабірники. Це може свідчити про розташування двигуна.

Про сам двигун наразі інформації мало. З 2014 по 2016 рік «Хюндай» показала три версії Veloster, кожна з яких була оснащена турбочетвіркою на 300 к. с. У 2014 році з’явилася перша версія спорткара RM 14. Через рік компанія допрацювала прототип, зробивши вибір на користь алюмінієвої просторової рами і карбонових панелей кузова. Вага авто при цьому знизилася на 195 кг. Машину тоді змогли розігнати від нуля до 100 км/год за 4,7 сек.

Нагадаємо, у січні в мережу злили фото прототипу автомобіля Sonata від компанії Hyundai. Світлини, які зробили промислові шпигуни в Об’єднаних Арабських Еміратах показали, що особливістю новинки стане задня світлотехніка на всю ширину кузова.