Група компаній АІС – ексклюзивний дистриб’ютор автомобілів FAW в Україні планує в найближчі місяці представити на українському ринку відразу 5 новинок. Більшість з них з’явиться у продажу до кінця року. Автомобілі будуть представлені відразу у всіх сегментах автомобільного ринку: легкові, легкі комерційні, середньотонажні і великовантажні.

Як повідомиляє офіційний сайт АІС,це будуть такі авто:

1) FAW B30 – легковий автомобіль компакт-класу в кузові седан. Поставлятиметься з бензиновим 1,6 літровим бензиновим двигуном потужністю 109 к.с. з 6-ти ступінчастим японським «автоматом» AISIN.

2) FAW X40 – кросовер компакт-класу. Автомобіль також буде імпортуватися з бензиновим 1,6-літровим 109-сильним двигуном і механічною трансмісією.

Традиційно, для українських автолюбителів будуть поставлятися одні з найбагатших по оснащенню комплектацій. Ці моделі складуть конкуренцію європейським, корейським, китайським брендам, пропонованим в найбільш доступному ціновому сегменті.

3) FAW Tiger VR – легкий комерційний автомобіль вантажопідйомністю до 1,5 тонн, 2,3-літровим дизельним двигуном Weichai потужністю 110 к.с., з посиленою рамою і ходовою частиною.

4) FAW Tiger V – cредньотоннажний вантажний автомобіль вантажопідйомністю 4,7 тонн, дизельним двигуном Cummins об’ємом 3,8 л. потужністю 139 к.с. і Транмиссия ZF. Автомобіль також буде поставлятися з посиленою рамою і ходовою частиною, АБС і ГУР.

Планується, що моделі сімейства FAW Tiger складуть конкуренцію комерційним і вантажним автомобілям ГАЗ.

5) FAW J6P 6х4 і FAW J6P 8х4 – дві модифікації великотоннажних самоскидів з відповідною колісною формулою (6х4 і 8х4), потужністю двигуна 375 к.с. і 390 к.с. і вантажопідйомністю 19 і 23,6 тонн відповідно.

Постачальники комплектуючих для виробництва вантажних автомобілів FAW – провідні світові компанії: Bosch, Wabco, Sachs, ZF, Fast, Eisenmann, TRW, Tenneco і ін.