gai

Співробітники поста ДАІ «Два стовпи» продовжують користуватися жезлами, ігноруючи розпорядження Гіоргі Лорткпанідзе, і вже попалися на черговому хабарі. Відповідний відеозапис інциденту розмістив в Інтернет-мережі активіст «дорожнього контролю України» Дмитро Кравчук, пише o-doroge.com.

Інцидент стався ще у вересні в районі поста ДАІ «Два стовпи». Старший прапорщик зупинив порушника і заявив, що тому загрожує штраф у 425 гривень. Навзамі той запропонував домовитися «по-доброму». Правоохоронець спочатку поставився до пропозиції з недовірою, подумавши, що його знімають активісти (хоча так і було), а після повернувся до машини спиною і попросив покласти гроші до книги, де перераховані «Правила дорожнього руху».

Після того, як активісти почали просити його надати їм правила, правоохоронець викинув її разом з грошима. Усередині лежала купюра в сто гривень. Корупціонером виявився старший прапорщик ДАІ Андрій Луговий (номер жетона ОД 0220). Цікаво, що всю «операцію» проводив активіст «Дорожнього контролю» Віталій Косенко.

document.write(«»);