Почнемо з головного. Майбутній T7, швидше за все, побудують на корпоративній легкові платформі MQB. Остання допоможе оснастити машину різними електронними системами допомоги, аж до автономного водіння третього рівня.

Крім того, нова платформа допоможе впровадити версії з гібридною силовою установкою. А ось 100-процентного електромобіля не передбачається – його замінить у 2022 році електрофургон, прообраз якого можна побачити в недавно представленому концепті ID Buzz.

За зовнішності можна відзначити, що новий T7 2020 року обзаведеться більш витягнутим «обличчям», а кузов отримає подовжені обвіси.

Про те, що сьоме покоління буде чисто пасажирським, можна судити по двом речам. По-перше, легкова платформа MQB не розрахована на вантажне застосування. А по-друге, з’явилися дані про невеликий запланований випуск – всього 25 тис. автомобілів за 5 років.

Так що як не крути, а фургони Volkswagen Transporter 6.1 , які дебютували цієї весни, будуть якийсь час випускатися паралельно з «пасажирами» T7. За попередньою інформацією дебют «сьомого» повинен відбутися в 2020 році.