Японський виробник продемонстрував своїм шанувальникам ще одну модифікацію кросовера Toyota RAV4 наступної генерації. На цей раз відбувся показ моделі для авторинку Китаю, пише Автотема з посиланням на MMR.

Збірка цього авто вже почалася на спільному заводі виробників FAW і Toyota. Зовнішній вигляд китайської варіації практично нічим не відрізняється від американської та японської. Разом з тим, внутрішнє оздоблення паркетника для китайського ринку оформлено при використанні недорогих матеріалів, а в найприйнятнішої за ціною модифікації було сильно зменшений арсенал первісного оснащення. За наявними відомостями.

Примітно, що клієнтам марки з Китаю не дістанеться позашляхове виконання RAV4, яке вже представлено на ринках інших держав. У максимальній же комплектації у китайського RAV4 сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи буде більше, ніж у паркетника для Сполучених Штатів.

У довжину кросовер вийшов на 4 600 мм, ширина рівна 1 855 мм, висота демонструє показник в 1 680 мм, між осями налічується 2 690 мм. У рух модель призводить оновлений дволітровий бензиновий атмосферний агрегат, здатний генерувати 171 кінських сил. Привід буде передній або 4WD.

Крім цього, побачить світ і модифікація, що отримала в підкапотний простір гібридну силову установку, що має на увазі наявність 2,5-літрвого двигуна і електричного агрегату. Їх загальна вижимна сила становить 178 кінських сил, при цьому витрата бензину не перевищує 4,6 літрів на сто кілометрів шляху.

Початок реалізації цієї новинки на китайському ринку заплановано на жовтень цього року.