Боротьба між прихильниками ДВЗ і шанувальниками електромобілів набирає обертів. Начебто до прямого зіткнення справа не доходить, але потролити одне одного на дорозі представники двох таборів люблять. Як у цій ситуації з Tesla Model S і Toyota 4Runner.

Дехто вважає, що користувачі авто з ДВЗ – своєрідні старовіри-традиціоналісти, які погано сприймають нове. А електромобілісти, навпаки, несуть у світ технології, прогрес і сучасний погляд на життя. Щоправда, автомобілі на електротязі – найстарші ТЗ, але гаразд. У спірних питаннях поняттями на свою користь рівною мірою жонглюють обидві сторони, тут нічого нового, пише Автотема з посиланням на Автоцентр.

Хоч там як, увагу (особливо великих позашляховиків) часто привертають зарядні станції для електрокарів. Власник конкретної Toyota 4Runner заблокував своїм авто заправку Supercharger для Tesla, та ще й виліз за межі одного паркувального місця.

Тому власник Тесли з криками: “Наших б’ють!” (ми не знаємо точно, оскільки відео без звуку) вирішив заблокувати підхід до правої сторони позашляховика, не давши змоги пасажирам залізти в машину. Якщо вже ти опинився на парковці для електромобілів — грай за правилами EV!

Якщо відкинути жарти, власник 4Runner все ж вчинив не етично. Електромобілі часто потребують підзарядки, адже не можуть скористатися загальнодоступними і поширеними АЗС. Тому для них особливо важлива наявність вільних місць на станціях зарядки. Що сталося далі — дивіться у ролику.