sozdan-idealnyy-gruzovik-dlya-dalnoboyschikov_1

Водій-дальнобійник проводить за кермом багато годин, а тому кабіна магістральної вантажівки повинна надавати йому максимальний рівень комфорту, пише autocentre.ua.

Багато хто, напевно, знає, що найбільш комфортабельними для водія є американські вантажівки. По-перше, двигун у них розташований спереду і не так шумить в салоні; крім того підвищується пасивна безпека при зіткненні. І по-друге, ці машина обладнані великими спальними відсіками – індивідуальними капсулами, з повноцінним диваном і місткими речовими відсіками. Проте деяким клієнтам потрібна вантажівка з ще більшим рівнем комфорту.

Якщо є попит, то обов’язково буде і пропозицією. Американська компанія Bolt Custom Truck and Manufacturing займається переобладнанням магістральних тягачів. Вона подовжує спальний відсік до максимально можливого розміру. Але це тільки зовнішні відмінності. Головне знаходиться всередині. Сюди вбудовується повноцінна кухня, з умивальником і електроплитою, мікрохвильовка. Також монтується повнорозмірна двоспальне ліжко. Особливе місце займають різні шафки, причому всі вони – з натурального дерева. Ну і, звичайно ж, який же будинок на колесах без душової кабіни і туалету. Все це компанія також встановлює. В якості агрегатної бази може бути використана будь-яка капотна вантажівку. В даному випадку (на фото) фірма побудували житловий довгомір на базі тягача марки Freightliner.

document.write(«»);