Львівський «Хантер» вийшов на автополюванняНещодавно львівський завод «ЕлектронМаш» машинобудівної корпорації «Електрон» виготовив нову спецавтівку «Хантер», призначену для потреб спеціальних служб.

Конструкція новітнього «Хантера» розроблена з можливістю створення на його базі нових модифікацій різного призначення: для транспортування персоналу, що працює в складних польових умовах (геологів, геофізиків, лісничих, геодезистів, для мобільних аварійно-ремонтних бригад енергетиків, шляховиків, залізничників тощо), а також для організації активного відпочинку, наприклад, полювання в мисливських господарствах.

Це двовісний всюдихід з дизельним двигуном спеціального призначення категорії М1G (підвищеної прохідності для перевезення пасажирів) з колісною формулою 4×4. А базовою моделлю для виготовлення «Хантера» став новий сертифікований автомобіль моделі «Електрон» ЕМ-М320.42. Львівський позадорожник розрахований на перевезення 2 осіб в кабіні та 4-5 в салоні.

Він до того ж оснащений потужною електричною лебідкою. А, маючи підвищений кліренс, повнопривідний «Хантер» спроможний долати бездоріжжя та круті підйоми і при потребі надати допомогу іншим транспортним засобам. Особливістю конструкції цього автомобіля «Хантер» спеціальна оглядова площадка з поручнями на даху кузова, на яку можна піднятись за допомогою розкладної драбинки.

Пасажирський салон також обладнано відкидними столиками, шафою для зберігання одягу, ручної поклажі та спорядження, системами опалення та кондиціонером. «Хантер» розрахований на експлуатування у помірному кліматі при номінальних температурах повітря довкілля від мінус 35 °С до плюс 40 °С.

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

 

 

1

document.write(«»);