Ми з вами із нетерпінням очікуємо появи Mercedes S-class 2020 року. Як завжди, розкішний седан обіцяє стати флагманом всього автомобільного світу, пропонуючи новий рівень технологій і продуктивності. Але доки Mercedes W223 не представили офіційно, чому б не скрасити очікування разом з Mercedes W221?

Про це і подумали експерти тюнінгового ательє Lorinser, що спеціалізується на доопрацюванні Мерседесів. Перетворити старий автомобіль — прекрасна ідея! До того ж цей седан свого часу розійшовся світом тиражем понад 500 тис. екземплярів! Підозрюємо, проблем із замовленнями у ательє не буде, пише Автотема з посиланням на Автоцентр.

Звісно, якщо хто-небудь погодиться переодягнути свій вже майже класичний S-class. Як завжди, візуальні доопрацювання – питання специфічне. Але погляньму. У компанії пропонують нові бампери, передню решітку, накладки на пороги, модифіковані передні крила, маленький ліп-спойлер і набір колісних дисків.

Такий стайлінг обійдеться в 8200 євро! Як ви розумієте, спеціально купити б/в Мерседес і відправити його в Lorinser буде занадто дорогим задоволенням. Але і це ще не все. Підвіску можна опустити за 400 євро, а незначна надбавка потужності залежно від двигуна обійдеться в 1100-1250 євро.

Отож, якщо ви хочете пройтися кожним пунктом, готуйте 9700-9850 євро! Що вийде в результаті? Мабуть, краще пустити ці гроші на добрячий ремонт машини і, наприклад, кузовні роботи. Щоб ваш S-class знову був як новенький, а не як цей.