Поліцейські Києва оцінили розвагу екстремалів: поїздку на капоті авто зі швидкістю 90 км / годУ Солом’янському районі Києва водій автомобіля «Ланос» мчав вулицею зі швидкістю близько 90 км / год з пасажиркою на капоті.

 

Про це KV стало відомо з повідомлення на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Поліцейські по гучномовцю наказували водієві зупинитися, але той не звертав на них жодної уваги, поки патрульні його не наздогнали і не притиснули до бордюру.

За словами патрульних, коли любитель екстриму вийшов з авто, то запевняв, що не чув попередження, тому, що в салоні дуже голосно звучала музика.

“За перевезення пасажирів не в середині транспортного засобу на водія складено протокол за ст. 121 ч.1. Також, чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння, проте проходити огляд на Драгер відмовився, здав відповідний аналіз у лікарні. Якщо він виявиться позитивними, то отримає ще один протокол за ст. 130 КУпАП “, – йдеться в повідомленні.
Користувачі соцмережі звернули увагу, що стаття КУпАП на яку посилаються поліцейські, м’яко кажучи не дуже підходить для кваліфікації даного правопорушення, чим не забарилися скористатися коментуючи дану новина.

“У дівчата не справна гальмівна система) що ж тут) все правильно склали”, – написав Ігор Ільченко.

document.write(«»);