В Австралії показаний самий гламурний в світі вантажний автомобіль, який має діючу кухню і двоспальне ліжко.

Показ вантажівки відбувся на шоу в King George Square в місті Брісбен, а створювався автомобіль під замовлення для султана Ібрагіма Ісмаілома. Над таким автомобілем працювали австралійські фахівці Mack Trucks, а робота тривала цілий рік. Як виявилося автомобіль на замовлення дуже сподобався своєму власникові, який відправиться на вантажівці в благодійний пробіг, а пізніше буде подорожувати на ньому по світу. При створенні такого шедевра використовувалися тільки найсучасніші і передові системи і технології, а в обробці присутні множинні елементи з дорогоцінних матеріалів.

Для спостереження за подіями зовні вантажного автомобіля було встановлено шість камер відеоспостереження, а в кузові розташувався телевізор з рідкокристалічним екраном, кухня оброблена червоним деревом і справжнім мармуром, де також є барбекю, шкіряні сидіння і двоспальне ліжко, яке має прошивку справжніми золотими нитками.

На капоті вантажівки розташовується символ малазійського султана із золота у вигляді тигра. Про вартість такої вантажівки не говорять, але ймовірно, що ціна за неї буде перевищувати 500 000 доларів.

document.write(«»);