Найстаріший автомобіль серед кандидатів у мери Києва – у Сергія Мельничука, підслідного екс-комбата батальйону «Айдар» і народного депутата від Радикальної партії. Якщо вірити його декларації, він їздить на старенькій «Волзі», якій вже майже 30 років, пише infokava.com з посиланням на CarDiagram.

Правда, не так давно поліція затримувала нардепа на машині трохи краще — Lexus RX 350. Хоча «Лексус» в його декларації не значиться. А в правоохоронних органах і зовсім запевняли, що автомобіль числиться в угоні.

Найбільш дивний парк у представника «Батьківщини» — Володимира Бондаренка. В його декларації сказано, що він володіє чотирма російськими вантажівками марки ГАЗ. Чи підробляє прихильник Тимошенко вантажними перевезеннями, або просто колекціонує мотлох, — невідомо.

Єдиний кандидат, про автомобільний парк якого нічого невідомо, — лідер партії «Рух за реформи» Сергій Думчев. Декларацій про доходи він ніколи не публікував. А на запит CarDiagram про володіння автомобілями не відповів.

В цілому автомобільні смаки претендентів на крісло мера Києва виглядають цілком передбачувано. Улюблені марки сучасних українських політиків – «Мерседес» та «Тойота». Рідше зустрічаються «Лексуси», «Ленд Ровери» і «Акури».

А ось «БМВ» та «Ауді» наш політичний бомонд чомусь не любить. Представникам цих марок в Україні є над чим замислитися.

FireShot Capture 1 - Якими авто володіють кандидати в мери _ - http___infokava.com_lang-uk_29475-k

document.write(«»);