Новий спецназ за заявою Авакова замінить собою практично всі спецпідрозділи міліції. Корд створювали за лекалами кращих світових зразків, тому йому покладається і абсолютно нова сучасна технічна база, пише avtoblog.org.ua.

Ніяких офіційних заяв про те, які автомобілі будуть знаходиться в розпорядженні спецпризначинців поки ніхто не робив. Але на презентації міністр і бійці Корд фотографувалися на тлі дуже цікавого автомобіля.

На задньому плані не просто величезна Toyota, а робота тюнінг-ательє Devolro. У Майямі, майстри Devolro перетворюють серійні Toyota в справжніх монстрів бездоріжжя. Правда вартує їх робота не дешево. Позашляховик на тлі якого фотографувався Аваков коштує близько 250 000 доларів.

Номери «Корд» і наклейки на кузові вказують на те, що автомобіль ніби як призначається для нового спецназу. Але повірити в це, погодьтеся, складно. Цілком може бути, що автомобіль надав хтось із народних депутатів або чиновників для красивої фотосесії. Можливо, його привезли з собою американські військові, які готують нових українських спецназівців.

document.write(«»);