Німецька Paul Nutzfahrzeuge випустила незвичайну повнопривідну вантажівку Agro MoverНімецька компанія Paul Nutzfahrzeuge випустила незвичайну повнопривідну вантажівку Agro Mover, який поєднує в собі переваги як сідельного тягача так і трактора для села.
Машина Paul Agro Mover буде презентована на крупней сільськогосподарській виставці Agro Technica, коор пройде в Ганновері на початку листопада цього року. Ця модель покликана полегшити логістику в сільському господарстві. Навіщо купувати дорогий трактор для роботи з навісним обладнанням, а потім витрачатися ще й на вантажний автомобіль для доставки врожаю в сховище. Фахівці компанії Paul Nutzfahrzeuge, яка спеціалізується на спецшасси підвищеної прохідності, в тому числі і багатовісних, вирішили створити універсальний автомобіль для села.

Paul Agro Mover може базуватися на вузлах і агрегатах різних виробників вантажівок: як звичайних, так і повнопривідних моделей 4х4 марок MAN, Iveco, Scania або Mercedes. В даному випадку (як видно на фото) машина побудована на базі Mercedes-Benz Arocs. Вона має повний привід, оснащені спеціальними широкими шинами з потужними грунтозацепами. На рамі є гідровиводами, а також потужний гідронасос для роботи з різним навісним обладнанням. Задня підвіска пневматична, регульована по висоті. Повна маса шасі – 20 т. Потужність двигуна Євро 6 – 430 л. с.

 

Є також коробка відбору потужності, здатна передавати максимальний обертовий момент до 3000 Нм. На даху встановлені потужні прожектори для роботи в темний час доби. Особливість Paul Agro Mover в тому, що він може ефективно пересуватися по полю, не руйнуючи ґрунтовий покрив, а також їхати по трасі швидкістю до 80 км / ч. До речі, в кабіні встановлений джойстик керування навісним обладнанням, як на повноцінному тракторі. Для полегшення роботи є також камера заднього огляду.

document.write(«»);