Японський автовиробник випустив позашляхову версію Corolla Touring Sports Estate в партнерстві з виробником велосипедів, компанією TREK, пише Автотема з посиланням на ТМ.

Нова Toyota Corolla, що отримала приставку TREK в назві – позашляхова версія спортивної Corolla Touring. Toyota вже надала 16 примірників автомобіля велосипедним командам TREK-Segafredo World Tour в якості допоміжних транспортних засобів.

Як ми вже писали, в основу новинки лягла версія Toyota Corolla Touring Sports, яка отримала унікальний набір 17-дюймових легкосплавних дисків, міцну обшивку з чорного пластику, грати радіатора із стільниковою структурою, заднє захисне скло, нові передні протитуманні фари і світлодіодні фари. Підвіска Corolla TREK також була збільшена на 20 мм. Незважаючи на збільшений хід підвіски, всі моделі мають виключно передній привід.

Інтер’єр Corolla TREK обзавівся новою двокольорового тканинної оббивкою, оновленою панеллю приладів з декоративними дерев’яними вставками і шильдиками TREK на порогах і багажних дверей. Покупці також одержують 7-дюймовий дисплей цифрової панелі приладів, 8-дюймовий тачскрін інформаційно-розважальної системи, адаптивний круїз-контроль, систему виявлення велосипедистів й автоматичні задні двері з електроприводом.

Як і інші моделі Corolla, модифікація TREK буде пропонуватися з 1,8-літровою або 2,0-літровою чотирициліндровою гібридною силовою установкою. Перший варіант має потужність 120 к.с., а другий – 178 к.с. Обидва агрегати працюють у парі з роботизованою трансмісією CVT і системою переднього приводу.

Ціни на нову Corolla TREK поки невідомі.