В рамках автосалону в Токіо японський автовиробник покаже концепт нового покоління Suzuki Hustler.

Нагадаємо, автомобіль нинішньої генерації випускають з кінця 2013 року. Автомобіль створений на основі Suzuki Wagon R і є гібридом кей-кара і кросовера. Тепер же виробник готує нове покоління Hustler, який поки носить статус концепту. При першому погляді новинку можна переплутати з попередником, однак відмінності все-таки є, причому досить помітні. Дизайн став більш «брутальним», а також з’явилося третє бічне віконце, пише Автотема з посиланням на MMR.

Інтер’єр нового Suzuki Hustler кардинально переробили, тепер виробник використовував нові матеріали відділи. Кольоровий дисплей отримала не тільки мультимедійна система, але і приладова панель. Задні сидіння розкладаються в співвідношенні 50:50.

У моторну лінійку новинки увійде тільки трьохциліндровий двигуни об’ємом 0,66 літра. Доступно два варіанти: атмосферний і турбований, обидва з яких поставляються в складі «м’якого» гібрида. Всі модифікації отримають варіатор і систему повного приводу. Серед додаткових систем відзначається Hill Descent Control, яка допоможе на спусках. Автомобілі з турбоагрегатом отримають адаптивний круїз-контроль з системою стеження за розміткою.