Японський автовиробник показав новий повнорозмірний мінівен Granace. Публічна прем’єра новинки відбудеться в рамках Токійського автосалону, що стартує 24 жовтня, пише Автотема з посиланням на MMR.

Виробництво нового повнорозмірного міні вена обіцяють запустити вже до кінця поточного року. Габарити автомобіля складають 5300x4000x1970 мм, є дві компоновки салону: шестимісна (3 ряди по 2 крісла) і восьмимісна (4 ряди по 2 крісла).

Granace отримав високу якість обробки і здатний забезпечити вишуканий комфорт при їзді.

Екстер’єр Toyota Granace відрізняється масивними гратами радіатора з металевими вставками, які плавно перетікають в головну оптику. Також виділяються світлодіодні денні ходові вогні разом з проекційними світлодіодними фарами з двома лінзами.

Чорно-біла приладова панель забезпечує розкішну атмосферу, на якій є металеві акценти і вставки «під дерево». Також в обробці салону застосовується натуральна шкіра.

Toyota Granace обладнана 2,8-літровим дизельним мотором 1GD, який працює в парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

В оснащення новинки увійшла остання версія комплексу систем активної безпеки Toyota Safety Sense, з поліпшеними функціями розпізнавання. Також мінівен отримав мультимедійну систему з сенсорним дисплеєм і можливістю управління смартфоном.