Як обкрадають українців, або хто заробляє на авторинкуЯк утворюються українські ціни? Це питання вже давно цікавить всіх українських автовласників. От, до прикладу пальне – ростуть ціни на нафту, ростуть ціни на пальне, падають ціни на нафту, ціни на паливо ростуть. Тому що виявляється, ми не залежимо від «коливань» цін на нафту.

 

Журналісти «ДжеДАІ» з‘ясували з чого складається вартість машини в Україні. «Здавалося б і спецмита скасували, і насалення збідніло, тож автосалони мають змінити ціни, а ж – ні. Машини без пробігу у нас коштують дорожче ніж у Європі, Росії і США» — зазначають журналісти.

Тож, видання поцікавилося наскільки чесний авторинок в Україні, та хто і скільки на цьому заробляє.

Всі автовиробники та дистриб’ютори формують вартість і кінцеву ціну з урахуванням усіх явних і прихованих витрат — від інвестицій у розробку машин і розвиток ринку, і до самих витрат на виробництво і на рекламу. Одним словом, покупець платить за все.

При цьому, наприклад, Volkswagen Touareg вартує в Америці від 47000 доларів, а в Україні — не менше 63 000.

Автомобільний експерт Рауль Чілачава заявив, що при продажі в Україні мільйона автівок в рік, а це за його словами, можливо, то лише тоді варто чекати певного зниження цін в автосигменті.

За інсайдерською інформацією видання диллер не може диктувати свої ціни на авторинку. Відтак, на 5% прибутку в Україні ніхто працювати не буде, накручують орієнтовно 20-30% від вартості машини.

 

Відео за посиланням.

document.write(«»);