Японська компанія Isuzu представила пікап D-Max нового покоління. Прем’єра автомобіля відбулася на спеціальному заході в Таїланді. На місцевому ринку продажі новинки розпочнуться 19 жовтня. Придбати машину можна буде з тримісною кабіною, а також у чотирьохдверній версії, пише Автотема з посиланням на MMR.

Автомобіль отримав нові шестикутні грати радіатора, U-подібні світлодіодні контури фар і нові ліхтарі. В салоні машини встановили оновлену приладову панель, 9-дюймовий сенсорний дисплей модернізовану мультимедійну систему з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay та навігаційну систему. Водієві доступна система розпізнавання голосу і система контролю сліпих зон.

Пікап побудували на абсолютно новій платформі. Автомобіль здатний подолати брід завглибшки в 800 міліметрів. Довжина D-Max становить 5265 мм, а ширина 1870 міліметрів. Розмір колісної бази становить 3125 міліметрів.

Новинку оснастили 1,9-літровим дизельним турбодвигуном потужністю 150 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Також клієнтам пропонується 3,0-літровий «дизель» на 190 к.с. і 450 Нм крутного моменту. Двигуни можуть працювати спільно з механічною шестиступінчастою трансмісією або «автоматом» з такою ж кількістю швидкостей. Також автомобіль обладнаний системою повного приводу Part-time.