Завершується ремонт автодороги міжнародного значення М-05 Київ-Одеса у Жашківському районі. Повідомляють у прес-службі САД.

Вихідні нас радують теплою, затишною погодою, тож ремонтні роботи на автодорогах області не припиняються і у вихідні.

У Жашківському районі завершуються роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення М-05 Київ-Одеса на ділянці км 143+028 – км 152-+918. Поточний середній ремонт ділянки автодороги М-05, протяжністю 4,3 км, проводиться у Жашківському районі від кордону з Київською областю у напрямку Умані.

Відповідно до постанови Кабінету міністрів України № 634-р від 14.08.2019 року, кошти з Державного бюджету передбачені на відновлення покриття лише на 4,3 км автодороги. Тож ремонтні роботи на автодорозі М-05 Київ-Одеса наразі проведено на ділянці у межах доведеного бюджетного фінансування.

Наразі ремонтні роботи підходять до закінчення на лівому проїзду автодороги М-05 Київ-Одеса у Жашківському районі і вже наступного тижня вони будуть завершені.

На ділянці автодороги М-05 Київ-Одеса завершено роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття, проводяться роботи із влаштування дорожньої розмітки, укріплення узбіччя та металевого бар’єрного огородження, встановлення дорожніх знаків. Пише ДЗВІН