Новинку від BMW чекають вже давно й тепер фото M3 прямо з заводського конвеєру потрапило в мережу, пише Автотема з посиланням на motorcar.com.ua.

Фото на своїй сторінці в соцмережах опублікувала британська компанія Evolve Automotive, яка спеціалізується на тюнінгу автомобілів BMW. Схоже, зроблено воно на території заводу, і це означає, що розпочато складання передсерійних екземплярів «прокачаного» седана. Тобто, прем’єра вже не за горами.

Щоправда, розгледіти поки вдасться тільки задню частину нової BMW M3. Добре помітні міцні колісні арки, контрастний спойлер на кришці багажника (можливо, карбоновий), чотириствольний вихлип та розвинений дифузор, пофарбований в колір кузова.

Раніше вже вдавалося зазирнути й в салон майбутньої новинки, де були нові цифрова приладова панель й значний монітор на центральній консолі.

Уже відомо, що мотор, яким забезпечать «заряджений» седан, зможе розвивати до 510 к.с. (але це не точно). Глава BMW M Маркус Флаш пообіцяв, що як мінімум для однієї з модифікацій «емки» збережуть механічну коробку й задній привід. Інші отримають восьмідіапазонний автомат і привід на всі колеса від BMW M5 – з можливістю відключення передньої осі й дріфт-режимом.