Талановитий шеф-кухар та телеведучий Ектор Хіменес Браво придбав електрокар Jaguar I-PACE в офіційного дилера Jaguar Land Rover Київ Захід.

«Близько 3-4 місяців я досліджував авто ринок та обирав серед різних авто. Я спробував багато автомобілів, і я гадав, що дійсно прийняв рішення. Коли я прийшов до Jaguar, мені запропонували просто спробувати I-Pace. Описати це майже неможливо. Це незабутній досвід відчувати автомобіль, отримувати задоволення від управління ним, бачити, як усі дивляться на цей автомобіль і як я виглядаю у цьому авто. Це повністю електричний автомобіль. Перед тим, як прийняти своє остаточне рішення, я провів багато досліджень, і на сьогодні цей повністю електричний автомобіль є номером один. Отже, я друг нашої прекрасної природи та Землі, і я хочу, щоб наступне покоління мало прекрасну планету, таку ж як маємо ми. Отже, подумавши про це також, я обрав I-Pace Jaguar. Абсолютно задоволений своїм рішенням, і я не можу дочекатись, щоб просто проїхати за його кермом.», — Ектор Хіменес Браво.

За результатами 9 місяців 2019 року Jaguar I-PACE став лідером з продажів нових електрокарів в Україні (відповідно до даних Autoconsulting). Обирайте майбутнє вже зараз у дилерському центрі Jaguar Land Rover Київ Захід, що є частиною групи VIDI – лідера автомобільного рітейлу.