Як злити бензин з бака автомобіляБувають випадки, коли водієві потрібно злити бензин з бака автомобіля.

Розглянемо три варіанти вирішення даного питання:

  1. відкачати пальне через заливний отвір за допомогою трубки або шланга (даний спосіб застосовується скоріше для вітчизняних автомобілів, так як в трубопроводі іномарок знаходяться різні сітки-фільтри, які не дадуть шлангу потрапити в бак);
  2. злити бензин за допомогою бензонасоса;
  3. злити паливо через зливну пробку, розташовану внизу на баку.

Варіант №1.

В критичній ситуації хто-небудь обов’язково згадає такий методі: людина втягує ротом повітря з трубки, другий кінець якої опушен в бак з бензином. Але ми не можемо назвати такі дії безпечними через велику ймовірність попадання палива в рот, тому розповімо вам про більш безпечний варіант.

Тут, крім стандартної звичної трубки, вам знадобиться своєрідний тканинний поршень у вигляді мотузки з вузлом на одному з її кінців. Опустіть в бак кінець шланга з поршнем, щільно прикріпленим всередині. Далі обережно потягніть поршень на себе до того моменту, поки вузол дійде до верхнього краю трубки. Після досягнення потрібного рівня, опустіть пристосування в підготовлену заздалегідь ємність. Тепер можете сміливо повністю діставати поршень.

Скористайтеся спеціальним насосом-грушею.

Дотримуючись наміченої стрілки на груші, що позначає напрямок руху палива по шлангу, опустити один кінець шланга в паливний бак. Качайте паливо, натискаючи на грушу, до того моменту, поки бензин не почне витікати з вільного боку шланга.

Варіант №2.

Від’єднайте трубопровід від інжектора. Поставте пляшку і опустіть в неї шланг. Після заведіть двигун. Поки він буде працювати, паливо буде текти зі шланга. У цьому процесі головне — періодично зупиняти роботу двигуна (коли помітили, що бензин починає пінитися), інакше, упустивши момент, можна залишитися з несправним насосом.

Варіант №3.

Для цього способу необхідна наявність естакади, ями або підйомника для забезпечення безперешкодного доступу до зливної пробки. Підставте велику ємність під баком. Відкрутіть пробку за допомогою необхідного ключа. Будьте обережні, адже паливо почне литися відразу після того, як ви відіжмете болт лише на пару оборотів.

document.write(«»);