Більшість автомобілістів завжди розумно побоюються брати автомобіль з солідним пробігом. Хто знає, що з машиною може бути не так. Втім, існує досить значний набір моделей, які протягом багатьох років славляться своєю надійність і безвідмовністю, навіть тоді, коли на лічильнику красуються багато тисяч кілометрів.

1. Volkswagen Passat B3

Автомобіль-легенда, дебют якого відбувся ще в 1980-і роки. Остання машина зійшла з конвеєра в 1993 році. Незважаючи на поважний вік, автомобіль все ще зустрічається в хорошому стані на дорогах, що дещо говорить про його рівень надійності і якості збірки. Випускалася машина в чотирьох видах комплектації. Авто може бути з бензиновим і дизельним мотором. Незалежно від моделі, всі машини використовують 5-ступінчасту механіку. Кузов може бути або 5-дверним універсалом або 4-дверним седаном.

2. Mercedes-Benz W124

Одна з найвідоміших моделей німецької компанії, яка не втрачає своєї актуальності навіть сьогодні. Перша машина зійшла з конвеєра 1984 року. Седани Mercedes-Benz W124 випускалися до 1995, а кабріолети і купе до 1996 року. В цілому на ринок вийшло понад 340 тисяч машин. Навіть з базовим комплектом машина мала безліч приємних опцій. За підсумком за машиною закріпилася слава одного з найкомфортніших і надійних авто кінця минулого століття.

3. Toyota Camry XV30

Дана модифікація японського авто випускалася в період з 2001 по 2016 рік. У автомобіля цілий «зоопарк» двигунів. Вибрати можна аж з 10 агрегатів, потужність яких коливається від 150 до 210 кінських сил. На вибір є машини з «механікою» і «автоматом». В цілому споживачі характеризуються Toyota Camry XV30, як надійний, простий і досить економічний автомобіль на кожен день.

4. Audi 100 C4 / A6 C4

Історія четвертого покоління почалася в 1994 році. Модель запам’яталася всім не тільки своєю надійністю, але також тим, що привнесла величезну кількість змін у порівнянні з попередніми продуктами виробника. З 1995 року авто стали отримувати просунуту систему «Quattro», яка відразу ж припала до душі більшості щасливих власників. Авто комплектувалися бензиновими і дизельними моторами, а також механічною і автоматичною КПП.

5. Nissan Maxima A32

Невибагливий і надійний японський автомобіль, який свого часу дуже швидко зміг завоювати собі добру славу. Перша машина зійшла з конвеєра ще в 1994 році. Єдине «але» полягає в тому, що в багато країн дане авто поставлялося під унікальною назвою. Можна знайти як седани Nissan Maxima A32, так і універсали. Правда, палітра двигунів не дуже широка – потужністю від 140 до 193 “коней”.