Компанія Hyundai анонсувала вихід нового компактного седана Aura. Головним ринком для новинки стане Індія, там же і налагодять її виробництво. Автомобіль прийде на зміну моделі Xcent. Прем’єра машини відбудеться найближчим часом, пише Автотема з посиланням на MMR.

Нагадаємо, невеликий седан Hyundai Xcent виробляють в Індії з 2014 року, кілька років тому він пережив рестайлінг. У серпні модель отримала в назві приставку Nios. Тепер же виробник анонсував нову «чотиридверку» – Aura.

На сьогоднішній день компанія опублікувала тільки один тизерний відеоролик, в якому, крім шильдика, більше нічого не показано.

Лінійка моторів, швидше за все, дістанеться від попередника: це атмосферний бензиновий агрегат Kappa об’ємом 1,2 літра (83 к.с.) і трициліндровий турбодизель U2 CRDi аналогічного об’єму потужністю 75 л.с. Обидва мотори працюють в парі з МКПП. Також буде доступна роботизована КПП з одним зчепленням.

Ціни навряд чи сильно виростуть, нинішній Hyundai Xcent в Індії пропонується від 581 000 рупій, що по актуальному курсу становить близько 8 тисяч доларів.