Компанія Chery назвала дату старту продажів нового великого кросовера Jetour X95. Вже 28 листопада перші серійні екземпляри будуть передані покупцям, пише Автотема з посиланням на ТМ.

Jetour X95 – це представник преміальної лінійки кросоверів, недавно створеного компанією Chery Automobile Co., Ltd суббренда Jetour.

Найбільший SUV марки з індексом X95 суттєво відрізняється від свого прабатька Jetour X90, на базі якого він був побудований. І справа не лише в тому, що він довший на 57 мм, а колісна база розтягнута на 5 мм. У дизайні екстер’єру використані елементи, які мають свій неповторний стиль: потужні бампера складної форми, підкреслена решітка радіатора з оригінальним рельєфом тощо.

Салон Jetour X95 виконаний в стилі хай-тек. Повністю цифрова приладова панель і величезний сенсорний екран управління новітнім медіакомплексом охоплюють всю фронтальну частину кокпіта практично як на новому Mercedes-Benz GLE. Навіть управління кліматичною системою виведено на окремий сенсорний екран.

X95 буде доступний в 5-, 6- і 7-місному виконанні. Лінійка силових агрегатів поки обмежена одним мотором – 1,6-літровим турбодвигуном потужністю 197 к.с.. Трансмісія – роботизована, 7-швидкісна. Привід безальтернативний передній.

Попередня вартість новинки – від 143 800 юанів, тобто трохи більше 20 тисяч доларів.