Трюків у автопідставщиків дуже багато. Виглядають вони по-різному, але всі мають спільну рису. Шахраям потрібно переконати жертву, що вона винувата, а проблему краще вирішити тут і зараз, бо, начебто, за законом буде дорожче.

 

Тож просто зараз ми розберемо найрейтинговіші схеми розводу й автопідстав та будемо вчитись, як себе вести у подібних ситуаціях.

 

Просто уявіть. На пішоходному перехресті стоїть старушка. Вічливий водій, звісно ж її пропускає і вона починає переходити. Та як тільки машина зривається з місця, бабуся падає, опиняється на асфальті. Під час акторського падіння вона б`є кулаком або тростиною по бамперу. Для наглядності навіть встигає розлити кефір, що був у її сумці на бампер автівки та на асфальт. Свідки події стверджують, що відбувся наїзд на пішохода. Далі – все за сценарієм. Погрози поліцією та пропозиція розібратись просто тут і зараз.

 

Аферисти полюбляють розігрувати кримінальні спектаклі просто на дорозі. От ще один приклад. Водій спокійно їде міською дорогою. Автівка, що була спереду зупиняється одразу за пішохідним переходом. Суто логічно, керманич машини, має здати назад. Та не треба поспішати робити це. Це заздалегідь підготовлена уловка. Позаду транспортного засобу вже прилаштувався поплічник шахрая. В той момент, коли автівка починає рух назад, злочинний актор ударить кулаком по бамперу автівки та почне стогнати, мовляв водій збив його, до того ж просто посеред пішоходного переходу.

 

Про ці та інші “розводи” на дорогах дізнайтеся з відео

 

document.write(«»);