Регіональний сервісний центр МВС у Києві повідомив про тимчасові проблеми з реєстрацією транспортних засобів. Нова проблема виявилася вже знайомою – в черговий раз не вистачає бланків свідоцтв про реєстрації транспортних засобів. Спецпродукція залишилася лише в одному центрі.

За інформацією відділу зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Києві, проблема з нестачею бланків свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів є «тимчасовою», проте про терміни відновлення повноцінної процедури видачі нових документів не повідомляється. «У зв’язку з цим рекомендуємо звертатися до територіального сервісний центр №8047 (Велика Кільцева, 4), де станом на 18:00 17.12.2015 є залишки свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів», — поінформували в представництві міністерства внутрішніх справ.

Як повідомлялося в листопаді, реорганізація в колишніх центрах надання послуг ДАІ та перехід на нову нормативну базу (у зв’язку з набуттям чинності закону «Про національній поліції») викликали перебої в реєстрації транспортних засобів по всій Україні. Після того, як Кабмін прийняв низку постанов про порядок реєстрації автомобілів та видачі спеціальної продукції, робота колишніх МРЕВ була відновлена.
 

document.write(«»);