Громадян попереджають про можливі обмеження руху транспорту на проблемних ділянках доріг в разі виникнення екстремальних погодних умов. Однак, в «Укравтодорі» наголошують, що до зими все готово, а на час свят дорожники працюватимуть в посиленому режимі.

 

В Україні на проблемних ділянках доріг будуть перекривати рух транспорту в разі виникнення екстремальних погодних умов. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укравтодору».

 

Як зазначається у повідомленні, водіям необхідно буде перевіряти чи дозволено проїзд наміченим маршрутом.

 

«Відтак збираючись у дорогу, водії мають не лише перевірити готовність своїх транспортних засобів до зимового режиму експлуатації і наявність необхідного господарського приладдя – троса, сокири, лопати, а й – впевнитися в можливості проїзду за наміченим маршрутом», — заявили в «Укравтодорі».

 

Поміж тим, зазначається, що дорожники повністю готові до зими та напередодні новорічних та різдвяних свят будуть працювати у посиленому режимі.

 

«Сьогодні на базах і в сховищах дорожніх підприємств та організацій заготовлено понад 130 тисяч тонн солі та 820 тисяч тонн фрикційних матеріалів», — відзначається у повідомленні.

document.write(«»);