Як за законом довести непридатність свого автоЯк і будь-яка річ, будь-яке ТЗ має власний фізичний ресурс. І навіть при скрупульозному догляді, виробивши своє, машина стає непридатною до експлуатації. Така ж ситуація може статися і в результаті ДТП. Як же саме провести процедуру оформлення непридатності авто?
Багато хто з наших співвітчизників не знають, але насправді така процедура не тільки існує, а й ще досить проста. Власнику авто всього лише потрібно звернутися в сервісний центр і залишити там відповідну заяву.
В даному випадку, згідно з «Порядком державної реєстрації транспорту», зняття з обліку здійснюється без ТО автомобіля. Але при цьому номерні знаки і реєстраційні документи машини в обов’язковому порядку здаються в сервісний центр МВС.
Що ж стосується самого “заліза”, то машину власник має право залишити собі або навіть розпродати її на запчастини. Крім, правда, тих частин, які мають він-код. Для їх продажу необхідно буде повторно звернеться в сервісний центр і отримати там офіційний письмовий дозвіл.

document.write(«»);