Іноді буває, що салон дорогого автомобіля не виправдовує очікування. І навпаки – автомобіль, який дешевше, має відмінну обробку, обладнання і технології. Експерти Autotrader назвали ТОП-5 кращих салонів автомобілів 2020 року, ціна яких не перевищує 50 000 доларів.

5. Lincoln Corsair 2020

Новий люксовий позашляховик Lincoln Corsair (див. фото вгорі) отримав висококласний інтер’єр в стилі середньорозмірного Aviator та повнорозмірного Navigator. У базовій комплектації Corsair коштує від 36 000 доларів.

4. Kia Telluride 2020

Kia Telluride – це, можливо, найкращий у світі трирядний позашляховик. Його салон в топової комплектації вражає. Сидіння оббиті чорною шкірою Nappa, оздоблення з дерева, стеля обшита преміальним матеріалом. Ціна – менш 50 000 доларів.

3. Jeep Gladiator 2020

Хтось здивується, побачивши в цьому рейтингу Jeep Gladiator. Але це раніше він віддавав перевагу не комфорту, а позашляховим характеристиками. Новий Gladiator отримав висококласний інтер’єр і сучасне обладнання. При цьому він зберіг свої відмінні позашляхові якості.

2. Hyundai Sonata 2020

Hyundai Sonata нового покоління створено у відповідності з новою стилістикою дизайну бренду Hyundai. У стандартній комплектації є мультимедійна система з 8-дюймовим сенсорним екраном, а в більш дорогих комплектаціях – з 10,25-дюймовим екраном.

1. Genesis G70 2020

Genesis G70 2020 модельного року багато автомобілістів вважають кращим високопродуктивним седаном у світі. Він оснащений 3,3 л двигуном з турбонаддувом потужністю 365 к.с. Салон висококласний з приємним поєднанням шкіри, гуми та металу з матовим ефектом.