Японський автовиробник Suzuki вивів на ринок нову версію кросовера Vitara Brezza. Насамперед новинка надійде на індійський авторинок.

Покупцям запропонують вибрати відразу з 9 комплектацій, що є рідкістю для бюджетних автомобілів. З екстер’єру автомобіль отримав нову решітку радіатора – при цьому на відміну від останніх тенденцій вона не є масивною. Дизайнери також змінили конструкцію передніх і задніх фар. У салоні відзначимо передовий мультимедійний комплекс з підтримкою голосового управління. В іншому ж інтер’єр виконаний досить лаконічно і ергономічно.

Моторна гамма новинки складається з двох силових установок. Від попередньої версії перейшов 1,3-літровий дизельний мотор з віддачею 90 к.с., а новим став 1,5-літровий атмосферний двигун з потужністю 105 «коней». Дизельний силовий агрегат працює в парі з роботизованою коробкою передач, а атмосферний мотор – з 6МКПП. Привід доступний тільки на передні колеса.

Автомобіль вийшов досить компактним – його довжина становить 3 995 мм, а ширина 1 790 мм. При цьому колісна база досягає 2 500 мм, тому занадто тісно в салоні не буде.

Уже в базовій комплектації клієнти отримають ABS, електричні склопідйомники всіх дверей, базову аудіосистему і одну подушку безпеки.

Вартість автомобіля стартує від 734 000 рупій (близько 10 тисяч доларів).