Українські перевізники вже на електромобілях!Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» першою в Україні почала використання комерційного електромобіля, пише trucks.autocentre.ua.

Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» розглядає можливість впровадження електромобілів в свої логістичні процеси. Компанія вже придбала один розвізний фургон Nissan e-NV200 класу «L», який у тестовому режимі використовується Київським регіонально-структурним підрозділом для доставки продукції в торгові точки. Рішення про поповнення автомобільного парку компанії транспортом з нульовим рівнем шкідливих викидів було прийнято у вересні 2015 . Однак малогабаритні комерційні автомобілі з електродвигуном поки не представлені у продажу в жодного офіційного автомобільного дилера України, тому автомобіль з необхідними характеристиками був доставлений за спеціальним замовленням Торгової компанії «Мегаполіс-Україна» з Європи.

Nissan e-NV200 працює за рахунок трифазного синхронного електромотора потужністю 109 к. с., постійний крутний момент якого дорівнює 280 Нм. Компактний фургон e-NV200 здатний проїхати без підзарядки до 150 км, тому компанія використовує його для виконання міських маршрутів, пробіги за якими становлять від 30 до 70 км. Середня витрата електроенергії – 18 кВт/100 км. За підсумками тестового періоду, який триватиме до кінця квітня 2016 року, буде прийнято рішення про подальшу закупівлю електрокарів Nissan e-NV200 для автопарку компанії.

Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» є однією з найбільших українських дистриб’юторських компаній. Штат компанії «Мегаполіс-Україна» налічує близько 3000 співробітників, регіональна мережа складається з 35 структурних підрозділів (РСП) по всій території України. Компанія займає 5 місце в рейтингу «Кращі компанії для лідерів», проведеному HAY Group.

document.write(«»);