При купівлі вживаного автомобіля кожен прагне вибрати максимально надійну і безпроблемну машину. На ринку транспортних засобів з пробігом можна знайти такий екземпляр, а якщо скористатися рекомендаціями експертів і фахівців, які провели незалежне дослідження, то зробити це буде набагато простіше. У ТОП-3 потрапили іномарки з пробігом, гідні особливої уваги.

Skoda Octavia

Кузов цього чеського ліфтбека другого покоління може похвалитися гарною корозійною стійкістю, а автомобіль в цілому – надійністю. Також серед переваг Skoda Octavia – просторий салон, достатня кількість місця для пасажирів другого ряду, чого не можна сказати про попередні версії.

Для оснащення Octavia другої генерації використовуються бензинові двигуни: 1.6 MPI потужністю 102 к.с., силовий агрегат на 1,8 літра з віддачею 150 к.с., 2,0-літровий ДВЗ на 150 к.с. У гамі є і дизельні мотори: на 1,9 літра і 105 к.с., а також на 2,0 літра і 140 к.с.

Nissan Almera Classic

“Бюджетник” невибагливий, при його експлуатації не виникає особливих складнощів, адже його конструкція проста, а агрегати надійні. Nissan Almera Classic, хоч і не особливо комфортабельний, зате на наших дорогах демонструє непогане “виживання”.

Для оснащення “японця” використовується безальтернативний 1,6-літровий бензиновий двигун потужністю близько 107 к.с.

Toyota Corolla

Toyota Corolla десятого покоління може похвалитися “безсмертною” підвіскою і надійними агрегатами. До тепер на ринку старих авто можна зустріти екземпляр в хорошому стані, не потребує у вкладеннях в ремонт.

У моторну гамму “японця” входять тільки бензинові двигуни об’ємом 1,3 і 1,6 літра. Найбільш популярним є силовий агрегат на 1,6 літра з віддачею 124 к.с. Вибирайте варіант з механічною КПП або з 4-ступінчастим гідромеханічним “автоматом”.

Примітно, що на ринку автомобілів з пробігом всі “учасники” ТОП-3 представлені в достатній кількості, а значить, можна знайти дійсно хороший, доглянутий і максимально безпроблемний автомобіль.