Для більшості людей автомобіль давно перестав бути розкішшю, ставши натомість одним із предметів першої необхідності. Проте, не всі можуть дозволити собі покупку нового автомобіля з-за їх високої ціни – в тому числі з-за того, що в ціну машин відомих марок закладається «надбавка за фірму». Виходом часто може стати вторинний ринок авто. 5 найпопулярніших легкових автомобілях серед українців за лютий 2020 року:

Довгий час вкрай популярним автомобілем серед українців залишався Daewoo Lanos, який отримав звання «народного авто». Однак в лютому, інтерес до даної машині серед українців серйозно зменшився – вперше за довгий час «Ланос» не став найпопулярнішим автомобілем серед покупців на ринку б / у автомобілів.

П’єдестал самого популярного авто в лютому зайняв Dacia Logan автомобіль, вироблений дочірньою компанією автовиробника Renault. На другому місці йде автомобіль від того ж виробника – Dacia Sandero, а на третьому – Subaru Forester. Daewoo Lanos, який тривалий час був найпопулярнішим б / у автомобілів серед українців, зайняв лише четверте місце за підсумками лютневих продажів. П’яте місце зайняв Seat Ibiza.

До речі, з початку поточного року, українці поставили на облік 61 тисячу б / у автомобілів, завезених в нашу країну з-за кордону. Всього продажу на ринку використаних автомобілів в 4,4 рази перевищили продажі нових автомобілів.