Заступник директора з будівництва Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд Києва Олександр Здольник розповів про хід робіт по реконструкції Шулявського шляхопроводу.

– З дотриманням всіх заходів індивідуальної безпеки, на об’єкті продовжується робота у дві зміни,  розповів Олександр Здольник. – Нині з’їзд з шляхопроводу № 2 підготували до асфальтування. На з’їзді № 1 (у напрямку станції метро «Житомирська» також будівельники готуються вкладати шари асфальтобетону. Вже скоро транспорт зможе проїхати цими з’їздами. На основному напрямку шляхопроводу нині монтують опори освітлення та встановлюють світлодіодні світильники. А також виконують роботи з монтажу нової контактної мережі для відновлення руху тролейбусів.

Мер столиці Віталій Кличко, в рамках відеорубрики «Люди твого міста», розповів про Олександра Здольника та найважливіші об’єкти, які він курує. У відео також можна побачити сучасний стан виконання робіт не тільки на Шулявці, а й на шляхопроводі на вулиці Богатирській.

– Інформаційний поток шалений, схвильованість людей велика, тому два минулих тижні інформував киян переважно про ситуацію в столиці щодо боротьби з коронавірусом, – написав мер Києва у передмові до відеорозповіді.  Але місто, в умовах протистояння загрозі, продовжує жити і розвиватися. Завдяки людям, які люблять Київ і сумлінно виконують свою роботу.

Сьогодні розповім про фахівця, який працював і продовжує працювати на зведенні багатьох важливих об’єктів столичної інфраструктури.

Гаванський міст, естакада Столичного шосе в районі проспекта Науки, естакади на Парковій алеї, реконструкція Московської площі та Поштової площі… Ці та деякі інші проекти втілені за участі Олександра Здольника.

Сьогодні він  заступник директора з будівництва КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва», і кожен свій день починає з виїзду на один з об’єктів. Олександр розповідає, що для нього радість  бачити, як об’єкт росте. Від початку облаштування фундаменту до завершення будівництва. І посміхається: є що показати донечці, яка теж мріє будувати мости, як тато…

Сьогодні Олександр, разом із колегами, працює, зокрема над зведенням Подільського мостового переходу та Шулявського шляхопроводу, розв’язки на вулиці Богатирській. Роботи там не припинені. Будівельники дотримуються усіх норм, визначених обмежувальними заходами, і продовжують працювати. Бо кияни чекають на відкриття важливих об’єктів інфраструктури!

Для Києва ці транспортні розв’язки дуже потрібні! І ми обіцяли людям їх добудувати. Тому, навіть в умовах обмежень і складної фінансової ситуації, місто не зупиняє втілення важливих для столиці інфраструктурних проектів. І я радий, що теж долучений їх створення, – говорить Олександр Здольник.

У відео – більше про Олександра та людей, які змінюють наше місто.