До уваги водіїв: нова афера при реєстрації автоУ Міністерстві внутрішніх справ України оголосили незаконними номери та документи на автомобілі, видані “Транспортно-реєстраційною службою народу”, пише businessua.com.

Таке повідомлення опубліковано на офіційному інтернет-сайті відомства.

За словами правоохоронців, нещодавно в інтернеті з’явилися повідомлення про відкриття у Львові т.зв. “служби”, керівництво якої самовільно почало реєструвати транспортні засоби та видавати номерні знаки з документами встановленого зразка.

Невідомі поки громадяни, дії яких мають усі ознаки складу кримінального правопорушення, через соцмережі закликають українців використовувати можливість, нібито визначену Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, і зареєструвати у створеній ними “службі” свій транспорт.

Представники МВС просять водіїв не піддаватися на заклики шахраїв і нагадують про те, що документи на автомобілі та номерні знаки можуть видаватися винятково в спеціальних сервісних центрах, оскільки саме такий порядок передбачається чинним законодавством України.

document.write(«»);