Люди кидають свої старі автомобілі будь-де, у дворах будинків, на околиці міст і селищ, в крайньому випадку, на звалищах. Але в мережі з’явилося фото позашляховика Range Rover, який кинутий в лісі.

Про це повідомляє видання carakoom.

Машина, зображена на знімку. Добре збереглася, незважаючи на те, що авто стоїть в лісі ще з часів СРСР. На Range Rover радянський номерний знак.

Як пише джерело, букви КС після цифр свідчать про те, що автомобіль був зареєстрований в Карельській АРСР. Та й фотографія кинутого Range Rover також зроблена десь в Карелії.

Це дійсно дуже дивна і рідкісна знахідка. Судячи зі стану кузова, автомобіль стоїть тут дуже давно, не менше кількох десятків років.

Range Rover, за твердженням видання, досить непогано зберігся в плані комплектності. Навіть колісні диски тут оригінальні. Більш того, цілі всі скла і машина не розграбована. Мабуть в цей ліс рідко заходять люди. Як припускають в соцмережах, теоретично джип можна було б відновити, було б бажання.

Варто відзначити, що на знімку зображений досить рідкісний трьохдверний Range Rover. Це найперша модель, що з’явилася під цим брендом ще в 1970 році. П’ятидверну версію стали випускати тільки в 1981 році, а наступне покоління позашляховиків показали лише в 1996 році.