Виробник шкіряних оббивок для автомобільних салонів провідних світових автовиробників компанія “Bader Україна” поступово відновлює роботу на виробничих майданчиках у Львівській області після вимушеної зупинки на тлі зупинки конвеєрів на автоконцернах-споживачах продукції через карантин в цих країнах.

Про це повідомила заступник директора компанії “Bader Україна” Христина Горішна, переда Інтерфакс-Україна.

“Ми 23 березня зупинили виробництво на наших майданчиках як з урахуванням мінімізації ризиків для наших працівників в умовах карантину, так і з урахуванням скорочення замовлень від автоконцернів, які призупинили роботу своїх конвеєрів через проблеми на тлі коронавірусу”, – повідомила представник компанії.

За словами заступника директора, працівники “Bader Україна” були відправлені в оплачувані відпустки на два тижні, а потім в оплачуваний простій згідно з українським законодавством.

У той же час Горішна повідомила, що в міру відновлення роботи автоконцернами-замовниками будуть поступово відновлюватися і робота “Bader Україна”.

“Зараз невелика кількість працівників задіяні на заводі в Городку, а з 13 квітня поступово відновлюють роботу і інші його працівники. На всіх інших виробничих підрозділах плануємо відновити роботу з 4 травня”, – сказала Горішна.

Топ-менеджер зазначила, що поки складно оцінити збиток компанії від тимчасового простою.

Заступник директора підкреслила, що “Bader Україна” здійснюють весь комплекс заходів, необхідних в умовах карантину, викликаних епідемією коронавірусу. Для безпеки працівників в достатній кількості закуплені професійні маски, рукавички і засоби дезінфекції. Підприємство забезпечує підвезення працівників на роботу, автобуси дезінфікують після кожного рейсу.

ТОВ “Бадер Україна”, зареєстроване в Городку в 2006 році є філією Bader GmbH – одного з провідних світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегменту.

Основний вид діяльності “Бадер Україна” – виробництво шкіри та шкіряних виробів, їх переробка, виробництво шкіряних елементів, пошиття шкіряних сидінь для автомобілів Audi, BMW, Mercedes, Skoda.