Японський бренд випустив комерційний фургон Express, який є за своєю суттю перелицьований версією Renault Trafic.

Представлений однооб’ємник Mitsubishi Express на першому етапі продажів буде пропонуватися тільки на ринку Австралії. У зовнішньому дизайні і в технічній частині він копіює модель Renault Trafic п’ятого покоління. Автомобілі відрізняються тільки логотипами, гратами радіатора, передніми бамперами і отриманим обладнанням.

Так, Mitsubishi Express поки заявлений тільки в недорогий версії з галогенової оптикою, чорними бамперами з пластика, а також бюджетної передньою панеллю без медіасистеми і підтримки сервісів Apple CarPlay і  Android Auto . На даний момент можна замовити тільки автомобіль з колісною базою вантажної версії фургона.

В оснащенні Mitsubishi Express знаходяться мотори від компанії Renault : це 1,6-літровий турбодизель потужністю 140 к.с. і 340 Нм, а також 2,0-літровий агрегат, який видає 170 к.с. і 380 Нм, і теж працює на «важкому» паливі. Менш продуктивний мотор комплектується 6-швидкісний «механікою», а більш потужному «моторі» доступний і 6-ступінчастий преселективний «робот». Привід для фургона передбачений лише передній