За місто з комфортом: сауна-причіп до автоУмільці з Канади створили сауну на колесах. Тепер попаритися в лазні можна абсолютно в будь-якому місці: чи то дачна ділянка, чи лісова галявина, чи берег озера. Транспортується пересувна лазня за допомогою автомобіля, пише novate.ru.

Мати свою власну сауну – це круто. Мати свою власну мобільну сауну – це просто неймовірно круто. Однак сьогодні можливим стало і це, завдяки канадським винахідникам і дизайнерам, які створили мобільну Sauna Stoke на колесах. За допомогою цієї парилки можна організувати лазню в будь-якому місці і в будь-який час.

 

За місто з комфортом: сауна-причіп до авто

 

За місто з комфортом: сауна-причіп до авто

 

За місто з комфортом: сауна-причіп до авто

 

За місто з комфортом: сауна-причіп до авто

 

За місто з комфортом: сауна-причіп до авто

 

Мобільна сауна Sauna Stoke нічим не відрізняється від своїх «стаціонарних» аналогів, а можливість транспортування і зовсім робить її кращим придбанням. Що слід знати про Sauna Stoke. По-перше, мобільна сауна створена на базі причепа і реалізована за принципом будинків на колесах.

При бажанні причіп може бути взятий на буксир будь-яким автомобілем. Sauna Stoke має два колеса. Розташуватися усередині сауни на спеціальних лавках може до 4 чоловік одночасно. Інтер’єр сауни оброблений кедром. Опалення здійснюється за допомогою невеликої грубки з камінням. Запас дров є в кількох спеціальних відсіках. На вході в парилку є двері-дзеркало, а також кілька вішалок для одягу.

Що стосується питання безпеки, то про неї переживати не варто. У Sauna Stoke є набір засобів пожежогасіння, в тому числі пара вогнегасників. Це повністю безпечна і до того ж неймовірно красиво оформлена лазня на колесах.

 

document.write(«»);