Відродження ГАЗ-69: відомі подробиціТюнінг-ательє Truck Garage розкрило, якими будуть позашляховики з першої і єдиної партії, пише autodriving.net.

Нагадаємо, що ательє Truck Garage з Санкт-Петербурга, яке раніше займалося тюнінгом пікапів Toyota Tundra, Ford F-серії і Dodge RAM, вирішило випустити серію доопрацьованих позашляховиків ГАЗ-69. А тепер представники тюнінг-майстерні розкрили нові деталі проекту: всього буде випущено 12 екземплярів відродженого “шістдесят дев’ятого», до того ж вартість базової комплектації становить $ 65 000 (5 млн 167 тисяч рублів за поточним курсом).

Покупець такого позашляховика зможе розраховувати на 5,7-літровий 395-сильний V8 під капотом, 6-ступінчасту автоматичну коробку передач, роздавальну коробку Atlas, мости Dynatrac Pro Rock (за бажанням – з блокуваннями диференціалів). Гальмівні механізми будуть дисковими (також фірми Dynatrac), підвіска – койловерною (тобто регульованою за висотою і жорсткістю).

Зовні відроджений ГАЗ-69 від оригінального попередника відрізнятимуть великі колеса зовнішнім діаметром 35 дюймів на 17-дюймових колісних дисках, силові бампери, світлодіодна оптика і особливе покриття кузова. В інтер’єрі анонсовані «шкіряні» крісла, рульове колесо і деякі інші елементи з фрезерованого алюмінію. За мікроклімат буде відповідати сучасна кліматична установка, доповнена кондиціонером.

Як обіцяють творці автомобіля, «найсучасніші технології XXI століття зроблять управління приємним і комфортним». Притому 395 к.с. автори проекту не вважають надмірними для автомобіля родом з середини минулого століття, а навіть пропонують більш потужні версії – з моторами 6.1 (425 к.с.) і 6.4 (525-540 к.с.). Втім, при бажанні можна замовити і тойотівський 3,0-літровий дизель (171 к.с.).

document.write(«»);