Стало відомо, які “міліціонери” перетворилися в поліцейськихСтало відомо, які колишні співробітники міліції успішно пройшли переатестацію та стали поліцейськими, пише autocentre.ua.

МВС звільнило майже всю верхівку колишньої міліції – 80% керівників вищої ланки поліції Києва не пройшли переатестацію. Про це повідомила глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе в ефірі програми ТСН. «В цілому переатестацію пройшли більше 13 000 правоохоронців міста Києва та Київської області. За підсумками переатестації в столиці були звільнені 80% керівництва вищої ланки і 70% керівництва середньої ланки. По області ці цифри становлять 60 і 40% відповідно », – зазначила глава Нацполіціі.

Що ж стосується рядових співробітників, то в Києві втратили роботу 13% колишніх міліціонерів, а в області – 19%. «Є певні труднощі, але ми не зупинимося, і будемо поступово вводити нові стандарти. Національна поліція буде відкритою і прозорою. І ми завжди будемо відкрито говорити і навіть про проблемні питання », – підкреслила Хатія Деканоїдзе.

Стало відомо, які “міліціонери” перетворилися в поліцейських

 

 

document.write(«»);