“Прокурорша Свєта-2”: киянка припаркувала свій “Мерс” на клумбіЯк повідомляють активісти Києва, в центрі столиці поліція приїхала за викликом громадян, які були обурені паркувальними здібностями господині дорогого “мерса”.

На сторінці столичних активістів “Київ автомобільний” в Фейсбук з’явилося цікаве повідомлення. Активісти розповіли про якусь пані, що примудрилася припаркувати свій “Мерседас” на клумбі в бруді, передає Joinfo.ua.

“Поліція приїхала до героя парковки на газоні. Дуже здивувалася. З’ясувала, що власниця, яка живе аж на Дарниці. І порадили її дочекатися, щоб викликати їх знову і скласти штраф за таке “мистецтво “. Оскільки автомобіль не перешкоджає руху інших автомобілів і пішоходів – ха! – Поліція не може його евакуювати!

“Прокурорша Свєта-2”: киянка припаркувала свій “Мерс” на клумбі

 

“Прокурорша Свєта-2”: киянка припаркувала свій “Мерс” на клумбі

 

Але ввічливі і втомлені після ночі чергування хлопці з екіпажу №0613 мені пояснили, що власник довго буде вибиратися звідти і встигне приїхати інший патруль, щоб виписати штраф, а потім на підставі штрафу Печерський районний в місті Києві зможе в судовому порядку стягнути заподіяну газону шкоду.

Справедливо? Думаю так. Тепер буду виглядати з вікна частіше)))

Ну а ресторану Guramma хочеться нагадати, що у них є паркінг, де вартість стоянки на годину майже в 8 разів дешевше за каву і завжди є вільні паркомісця. Ресторан позиціонує себе як елітний заклад, а, насправді, їх гості паркуються, як бидло “, – говориться в повідомленні активістів.

Нагадаємо, що буквально тиждень тому в центрі Києва поліція доставила в райвідділ порушницю Свєту, яка виявилася дружиною прокурора. Жінка паркувала своє авто на пішохідному переході і ледь не рознесла райвідділ поліції. Але її відпустили, навіть не оштрафувавши.

document.write(«»);