Китайський “Кубик” помітили у місті (фото)Шпигунські фото нового китайського «Кубика» – Beijing Auto BJ80D, були опубліковані в Китаї на сайті carnewschina. Як виявилося, презентований на Пекінському автосалоні 2015 року автомобіль вже розсікає по дорогах, пише autonews.com.ua.

 

Версія, яка потрапила в кадр, має індекс «D» і є третьою варіацією основної моделі BJ80.

Класифікація автомобілів наступна: BJ80C – цивільний варіант, BJ80J – військовий варіант, і BJ80D – цивільна версія з дизельним двигуном від військової версії.

Китайський “Кубик” помітили у місті (фото)

 

Китайський “Кубик” помітили у місті (фото)

 

Китайський “Кубик” помітили у місті (фото)

 

Beijing Auto BJ80D оснащується 2,8 літровим чотирьох циліндровим дизельним двигуном Cummins, потужністю 160к.с. Двигун працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Автомобіль має постійний повний привід.

Варто відзначити, що двигун так же випускається на китайському підприємстві, яке є дочірньою компанією Beijing Auto Industry Corporation.

Громадянська версія BJ80C матиме відомий 2,3-літровий турбований бензиновий двигун Saab потужністю 250к. с. Коробка передач пропонується автоматична, 6-ступінчаста.

Нагадаємо, що Beijing Auto купила права на турбовані двигуни Saab 2.0 і Saab 2.3 від GM в 2009 році.

До речі, як повідомлялося раніше, ціни на китайський Гелендваген стартують від позначки трохи менше 30.000 американських доларів.

document.write(«»);