Після того, як нинішня пандемія коронавируса скувала «по руках і ногах» всю автомобільну промисловість, німецький Mercedes-Benz почав «вставати на ноги» — автовиробник відновив серійне виробництво на своєму заводі.

Німецький концерн Daimler AG, до складу якого входить компанія Mercedes-Benz, оголосив про своє повернення до роботи через відеоролик, на якому демонструється новий стандарт компанії на виробничих підприємствах — маски для обличчя, соціальні дистанції і т.д.

Крім того, в кінці свого відеоролика, Daimler також показав вже зібрані екземпляри зовсім нового Mercedes S-Class.

Вже зібрані екземпляри повнорозмірного седана представницького класу на відео були закамуфльовані, хоча, завдяки раніше опублікованими неофіційними зображенням машини, ми вже знаємо, як буде виглядати новинка.

Переглядаючи знімки новинки, які раніше з’явилися в Мережі, можна помітити, як помітно зміниться зовнішній вигляд S-класу, причому як всередині, так і зовні. Зовнішній дизайн, звичайно, залишиться дуже знайомим, хоча фальшрадиаторная решітка Panamericana здається стала більше, ніж раніше.

У задній частині машини видно репліки дизайну моделі CLS, хоча задня панель S-Class відрізняється металевою смугою, яка поширюється на всю ширину задньої частини машини.

Абсолютно новий дизайн отримав салон Mercedes S-Class — він схожий на салон, який був представлений в концепті електричного седана Vision EQS в минулому році. Екран інформаційно-розважальної системи тепер знаходиться в портретній орієнтації, плавно «з’єднуючись» з центральною консоллю, в якій знаходиться перемикач режимів водіння і інші елементи.

Новий Mercedes S-Class буде офіційно представлений в найближчі місяці. Вже точно відомо, що новинку можна буде придбати в версіях купе і кабріолет.